Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: IcemanUA  
Шукаю СТО
HzBoyДата: Вторник, 15.07.2025, 19:28 | Сообщение # 1
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Всім привіт! Шукаю СТО, яке не тільки ремонтує авто, а й не шкодить психіці власника. Після останнього візиту моїй машині стало краще, зате мені — гірше: забули затягнути колесо (добре, що в місті)! Хочеться знайти таке місце, де майстри з руками і совістю. Хто має позитивний досвід? Можна навіть з історіями типу “приїхав – все зробили як слід, ще й каву дали”. Поділіться порадами, на що дивитись, коли обираєш СТО, щоб потім не хапатись за голову. Всім гарного настрою й рівних доріг!

la2217596Дата: Вторник, 15.07.2025, 19:44 | Сообщение # 2
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Коли шукала хороший автосервіс у Києві, чесно кажучи, не розраховувала знайти щось вартісне з перших спроб. Але знайомий порадив звернутись до СТО Франт на Подолі, і я вдячна долі, що послухала. Сервіс розташований зручно — вул. Сирецька, легко дістатись, навіть у годину пік. Вразило ставлення — жодної байдужості чи поспіху. Майстри не просто роблять свою роботу, а дійсно розбираються в проблемі й пояснюють людською мовою, що сталося з авто. Ціни — абсолютно адекватні, і головне — усе робиться якісно й без зайвого затягування. Я ціную свій час, тому для мене було важливо, що хлопці не зволікали, а швидко та точно діагностували несправність. Тепер раджу СТО Франт усім друзям, хто шукає не просто сервіс, а надійного партнера для догляду за своїм авто.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Wolfish & Iya © 2026