Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: IcemanUA  
Який спектр аналізів пропонує агролабораторія для моніторинг
misterbicipsДата: Воскресенье, 23.11.2025, 09:53 | Сообщение # 1
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Вперше посіяв сою, і мені потрібен постійний моніторинг її живлення протягом сезону. Які саме послуги пропонує хороша агролабораторія для сої? Чи роблять вони аналіз на вміст бульбочкових бактерій та ефективність симбіозу? Це для мене дуже важливо. І чи надають вони послуги виїзду агронома-консультанта на поле, щоб правильно відібрати проби і визначити візуальні ознаки дефіциту?

HzBoyДата: Воскресенье, 23.11.2025, 11:45 | Сообщение # 2
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Для сої, як для бобової культури, критично важлива діагностика. Агролабораторія МикроБио Лаба microbiolaba.com пропонує не тільки стандартну листову діагностику, але й аналіз ґрунту на вміст молібдену та бору, які дуже важливі для сої. Також вони можуть провести аналіз на активність азотфіксуючих бактерій у бульбочках. Це ключовий момент для сої, щоб ти розумів, наскільки ефективно рослина забезпечує себе азотом. Так, вони надають послугу виїзду агронома. Це дуже зручно, адже фахівець допоможе правильно ідентифікувати візуальні проблеми на полі, а також коректно відібрати зразки для лабораторії. Я рекомендую звернутися до Агролабораторія МикроБио Лаба і замовити комплексний супровід сої.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Wolfish & Iya © 2026