| payulass | Дата: Понедельник, 12.01.2026, 22:05 | Сообщение # 1 |
|
Новичек
Статус: Оффлайн
| Маю невелику ванну і хочу поставити умивальник прямо над пральною машиною, щоб заощадити місце. Але зовсім не розбираюся у моделях і розмірах, бо боюся, що вода буде потрапляти на техніку або що все буде незручно. Може хтось вже ставив таку конструкцію і може порадити надійні варіанти і магазини, де реально купити гарний умивальник під пральну машину
|
| |
|
|
| makarickckck | Дата: Вторник, 13.01.2026, 14:34 | Сообщение # 2 |
 Новичек
Статус: Оффлайн
| Я сам через подібну ситуацію пройшов — у мене ванна зовсім невелика, і щоб заощадити місце, вирішив поставити умивальник прямо над пральною машиною. І знаєш що? Це цілком працює, якщо підібрати правильну модель і продумати кріплення. По-перше, важливо, щоб сам умивальник був компактний, але не дуже низький, щоб над пралкою було достатньо простору для завантаження речей. Я обирав модель із глибокою чашею, щоб бризки не розліталися і вода не попадала на техніку. Такі умивальники легше тримати в чистоті і вони здаються зручнішими у щоденному використанні. По-друге, зверни увагу на висоту монтажу: я кріпив умивальник так, щоб верх пралки був повністю відкритий, але при цьому умивальник не здавався «занизьким». Якщо лишаєш кілька сантиметрів над пралкою, вода точно не буде потрапляти на панель управління, і машинка не постраждає. І ще: важливо, щоб була надійна система кріплення, бажано з металевою рамкою або консолями, які витримують вагу наповненої водою раковини. Я так зробив і ні разу не шкодував — все тримається чітко і без люфтів. Особисто я купив усе в Інтернет‑магазині Агромат, і там в асортименті умивальники на пральну машину, причому різних форм і розмірів, так що можна підібрати саме під свою ванну. Порадив би дивитися не лише на дизайн, але й на розміри по ширині і глибині, щоб точно знати, як він впишеться над твоєю пралкою. Після установки користуюся вже кілька місяців — зручно, практично і виглядає акуратно.
|
| |
|
|