Тепловози
|
|
kykanasliva | Дата: Понедельник, 21.10.2024, 21:48 | Сообщение # 1 |
Новичек
Статус: Оффлайн
| Мене цікавить питання, пов'язане з залізничним транспортом. Я чув, що Тепловоз ТГМ23 – це досить потужна та надійна машина, яка використовується в різних сферах, зокрема в промисловості. Однак, у мене виникло питання, де можна придбати Тепловоз ТГМ23? Чи є в Україні компанії, які займаються продажем таких локомотивів? Можливо, у когось із вас є досвід покупки або інформація про постачальників?
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Вторник, 22.10.2024, 20:02 | Сообщение # 2 |
Новичек
| Можу порадити звернутися до компанії Carlsberg Ukraine, яка має великий досвід у продажу залізничної техніки. На їхньому сайті можна знайти інформацію про тепловоз ТГМ23, включаючи його характеристики та можливість придбати. Я сам нещодавно звертався до них за консультацією, і вони виявилися дуже професійними. Придбати Тепловоз ТГМ23 https://equipmentforsale.carlsbergukraine.com/product....z-tgm23 у них буде досить зручно, оскільки вони пропонують не лише продаж, а й сервісне обслуговування. Якість їхньої продукції відповідає міжнародним стандартам, і їх команда готова допомогти з усіма питаннями, які можуть виникнути під час вибору.
|
|
| |
sullivangail19 | Дата: Вторник, 19.11.2024, 22:39 | Сообщение # 3 |
Новичек
| Не знаю, пригодится ли информация, но пост достаточно интересный
|
|
| |