Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: IcemanUA  
Ремонт бойлерів
mariasirtakiДата: Понедельник, 12.05.2025, 09:04 | Сообщение # 1
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Добрий день!
У кого є досвід ремонту бойлерів у Києві, а конкретно по району Троєщина? Щось він почав видавати дивні звуки й довго гріє. Шукаю майстра, який не буде тягнути гроші за діагностику

egors4ukinДата: Понедельник, 12.05.2025, 09:05 | Сообщение # 2
Новичек
Я живу на Воскресенці, викликав хлопця з Троєщини, контакт знайшов на сайті Дуже оперативно приїхав, діагностику зробив безкоштовно, виявив накип на ТЕНі, ще й бак почистив. Бойлер почав працювати тихо й гріє швидко. Записали собі його контакти на майбутнє. Якщо треба, можу поділитись або на сайті можна все знайти.

rittiukiaДата: Воскресенье, 01.06.2025, 17:45 | Сообщение # 3
Новичек
У нас така сама проблема. Вирішили питання?

makarickckckДата: Воскресенье, 01.06.2025, 17:47 | Сообщение # 4
Новичек
Цитата mariasirtaki ()
Добрий день!У кого є досвід ремонту бойлерів у Києві, а конкретно по району Троєщина? Щось він почав видавати дивні звуки й довго гріє. Шукаю майстра, який не буде тягнути гроші за діагностику

Добрий день! Сам недавно стикався з подібною проблемою, — мій бойлер почав шуміти й дуже повільно нагрівати воду. Довго шукав майстра, щоб не "впарили" зайві роботи або дорогі деталі. Тепер рекомендую звернутися в компанію san-sanych — там працюють справжні професіонали, які спочатку роблять діагностику без зайвих переплат і чітко пояснюють, що потрібно ремонтувати. У мене ремонт пройшов швидко і без зайвих питань, тож можу радити сміливо.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Wolfish & Iya © 2025