Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: IcemanUA  
Програма автоматизації для ветеринарної клініки
kykanaslivaДата: Вторник, 04.02.2025, 22:06 | Сообщение # 1
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Хочу поцікавитись, яка програма автоматизації для ветеринарних клінік є найкращою для нашої практики. Наша клініка потребує системи, яка допоможе нам не тільки зберігати інформацію про пацієнтів, але й організовувати графік роботи, планувати прийоми, а також вести облік фінансів і медикаментів. Важливо, щоб програма була зручна для користувачів, інтегрувалася з іншими системами, такими як бухгалтерія та медичні бази даних, а також забезпечувала належний рівень безпеки даних.

edvardjilaДата: Четверг, 06.02.2025, 20:57 | Сообщение # 2
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Я дуже радий, що ви звернулися із таким запитанням, адже автоматизація клініки дійсно важливий етап у її розвитку. Якщо ви шукаєте універсальну програму, яка зможе покрити всі ваші потреби, я рекомендую звернути увагу на систему ENOTE. Ця програма має всі необхідні інструменти для автоматизації роботи ветеринарної клініки: від ведення карток пацієнтів та запису на прийом до планування робочих годин та обліку медикаментів. Завдяки інтеграції з іншими системами, ви зможете синхронізувати дані з бухгалтерією та іншими необхідними сервісами. Що особливо приємно, ENOTE має функціонал для ведення чіткої фінансової звітності та контролю за залишками ліків, що є дуже важливим у ветеринарії. Плюс до всього, програма має зручний інтерфейс, який не потребує спеціальних навичок для користування, а налаштування можна легко зробити за допомогою чітких інструкцій. Крім того, у ENOTE є система чекбоксів https://enote.vet/e4doc/pidkliuchennia-chekboks-v-ienoti/ , що дозволяє швидко налаштовувати необхідні параметри для вашої клініки.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Wolfish & Iya © 2025