Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: IcemanUA  
Як подати позов до суду на компанію?
xkristinaxbondДата: Четверг, 08.05.2025, 00:45 | Сообщение # 1
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Доброго дня! Зіткнулась з проблемою, коли компанія не виконала свої зобов'язання за договором, і я не можу отримати оплату або виконання умов. Як правильно подати позов до суду на компанію в Україні? Які документи потрібно підготувати і що робити далі?

ingafrollovaДата: Четверг, 08.05.2025, 01:31 | Сообщение # 2
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Привіт! Я також мала подібний досвід, коли компанія не виконала свої зобов'язання за договором. Щоб подати позов до суду, потрібно зібрати всі документи, що підтверджують порушення з боку компанії. Це можуть бути копії договору, акти виконаних робіт, накладні або інші документи, які підтверджують факт поставки товару чи надання послуг. Крім того, якщо було листування, яке підтверджує факт порушення умов договору, це теж важливо додати. Коли я зіткнулася з такою проблемою, я звернулася до юристів Приходько та Партнери https://prikhodko.com.ua/poslugy....mpaniyu Вони допомогли правильно оформити позов, вибрати відповідний суд і надали підтримку на всіх етапах судового процесу. Важливо ретельно підготувати документи, щоб максимізувати шанси на позитивний результат.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Wolfish & Iya © 2025