Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: ZES  
Підскажіть, де купити промислові електродвигуни в Україні?
HACKERMANДата: Среда, 20.08.2025, 06:45 | Сообщение # 1
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Доброго дня! Потрібна порада від досвідчених людей. Хочу придбати промислові електродвигуни для цеху (цікавлять як загальнопромислові, так і спеціалізовані варіанти). Але головне — щоб був виробник в Україні, бо з закордонними постачальниками вже мав проблеми: довга доставка, складно з сервісом. Може хтось підкаже перевірений варіант?

copywritingnumber1Дата: Среда, 20.08.2025, 06:46 | Сообщение # 2
Новичек
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Привіт! Мав схожу ситуацію і теж довго шукав, де можна купити нормальні мотори в Україні. У підсумку вийшов на UA-MOTOR https://ua-motor.com/ — це виробник промислових електродвигунів в Україні, працюють ще з 2005 року. У них не тільки електродвигуни, а й цілий комплекс обладнання: електротельфери та талі електричні, мотор-редуктори, промислові редуктори, вентилятори, димотяги. Плюс — вони професійно ремонтують електродвигуни будь-якої складності.
З ключових переваг можу виділити:
  • величезний склад двигунів у Харкові (багато моделей у наявності);

• адекватні ціни та знижки постійним клієнтам;

• швидка відправка по Україні;

• реальна гарантія й навіть послуга «обмінний фонд» (поки твій двигун ремонтують, надають аналогічний для роботи).

У мене стоять їхні загальнопромислові асинхронні двигуни, працюють без нарікань. Колега замовляв вибухозахищені — теж задоволений. Загалом, якщо хочеш якісне обладнання та ще й від нашого виробника, то UA-MOTOR — дуже гарний варіант.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Wolfish & Iya © 2025