HACKERMAN | Дата: Среда, 20.08.2025, 06:45 | Сообщение # 1 |
Новичек
Статус: Оффлайн
| Доброго дня! Потрібна порада від досвідчених людей. Хочу придбати промислові електродвигуни для цеху (цікавлять як загальнопромислові, так і спеціалізовані варіанти). Але головне — щоб був виробник в Україні, бо з закордонними постачальниками вже мав проблеми: довга доставка, складно з сервісом. Може хтось підкаже перевірений варіант?
|
|
| |
copywritingnumber1 | Дата: Среда, 20.08.2025, 06:46 | Сообщение # 2 |
Новичек
Статус: Оффлайн
| Привіт! Мав схожу ситуацію і теж довго шукав, де можна купити нормальні мотори в Україні. У підсумку вийшов на UA-MOTOR https://ua-motor.com/ — це виробник промислових електродвигунів в Україні, працюють ще з 2005 року. У них не тільки електродвигуни, а й цілий комплекс обладнання: електротельфери та талі електричні, мотор-редуктори, промислові редуктори, вентилятори, димотяги. Плюс — вони професійно ремонтують електродвигуни будь-якої складності. З ключових переваг можу виділити:
- величезний склад двигунів у Харкові (багато моделей у наявності);
- адекватні ціни та знижки постійним клієнтам;
- швидка відправка по Україні;
- реальна гарантія й навіть послуга «обмінний фонд» (поки твій двигун ремонтують, надають аналогічний для роботи).
У мене стоять їхні загальнопромислові асинхронні двигуни, працюють без нарікань. Колега замовляв вибухозахищені — теж задоволений. Загалом, якщо хочеш якісне обладнання та ще й від нашого виробника, то UA-MOTOR — дуже гарний варіант.
|
|
| |